• Snelle levertijden
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Mardo Media Same day Delivery
  • 30 dagen bedenktijd!
  • Klantbeoordeling van 8.8

BETAALMOGELIJKHEDEN
Service van Mardo Media

Je kan bij Mardo Media betalen met veel verschillende betaalmethoden. Hierdoor is er voor iedereen wel een gewenste betaalmethoden. Bij ons kan je o.a. betalen met: Overboeking, iDEAL, PayPal, Creditcard, AfterPay (achteraf), Klarna (achteraf). Ook kan jij bij ons met verschillende betaalkaarten afrekenen. Dit kan o.a. met: Webshopgiftcard, Paysafecard, VVV Giftcard en Yourgift.

Overboeking
Je kunt bij Mardo Media met een bankoverschrijving je bestelling betalen. Het bedrag kan je overmaken op de ING rekeningnummer zoals vermeld in de bevestigings-e-mail onder vermelding van het ordernummer of naar Pay.nl via de gegevens die worden vermeld wanneer je op overboeking hebt gedrukt (bewaar deze goed). Het ordernummer kun je terugvinden in de bevestigings-e-mail die wij verzonden hebben. Je kunt ook je ordernummer terugvinden in je Mardo Media online account. Je kunt daarop inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je, je wachtwoord vergeten? Vraag dan hier een nieuw wachtwoord aan. Voor betalingen via bankoverschrijving worden geen extra kosten in rekening gebracht.

iDEAL
Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes
- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
- Betalen met iDEAL kan meteen. Je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
- Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank.
- Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling. De iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht. 

Voor betalingen via iDeal worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Veilig online betalen
De online transacties via iDEAL zijn beveiligd door ABN AMRO, door gebruik te maken van het hoogste beveiligsniveau dat op dit moment beschikbaar is. Op de checkout pagina zijn al je gegevens die je verzendt versleuteld via een extern geautoriseerd high-grade 256-bit SSL verbinding. 

Wat is SSL?
SSL staat voor Secure Sockets Layer en garandeert een veilige communicatie tussen de browser en Mardo Media. Dit protocol versleutelt namelijk alle informatie die via jouw computer en Mardo Media wordt verstuurd. Je kan de SSL verbinding herkennen door het groene slotje in je URL balk.

PayPal
Wereldwijd is PayPal een populaire en veelgebruikte manier van online betalen. Via een persoonlijk (en gratis) account, kan jij online aankopen direct online betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo. Dit kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet en zonder het invullen van bank of creditcardgegevens.

Creditcard
Ook de creditcard is een betaalmiddel die op deze website gebruikt wordt. We bieden de keuze uit Maestro, Mastercard en Visa. Voor betalingen via acceptgiro wordt geen extra kosten in rekening gebracht.

Multisafe wallet 
Multisafepay wallet is een apart betaalscherm waar u alle beschikbare betaalmethodes kunt kiezen in de betaalomgeving van Multisafepay. 

Giftcards
Heb jij één van de onderstaande betaalkaarten? Dan kan jij deze bij ons gebruiken om een bestelling af te rekenen. Met een giftcard kan jij een gedeelte of het volledige bedrag betalen. Mocht jij het bedrag met de giftcard gedeeltelijk betaald hebben,
 dan kan jij het restbedrag door middel van één van de andere betaalmethodes voldoen. Bij ons kunt u gebruik maken van de volgende giftcards:
- Webshopgiftcard <-- momenteel niet mogelijk
- Paysafecard
- VVV Giftcard <-- momenteel niet mogelijk
- Yourgift <--- momenteel niet mogelijk

Let op: als je gebruik maakt van het betalen via een giftcard, dan is het verstandig deze kaart te bewaren tot de aankoop definitief is. Mocht jij jouw bestelling willen retourneren, dan zijn wij genoodzaakt het aankoopbedrag terug te storten op de giftcard. Mocht jij de giftcard niet meer in bezit hebben, dan ontvang jij een tegoed voor onze webshop.