• Snelle levertijden
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Mardo Media Same day Delivery
  • 30 dagen bedenktijd!
  • Klantbeoordeling van 8.8

Mardo’s ervaring: RSeat RS1

In de zomer van 2016 kwamen wij in contact met RSeat. Op de foto’s leek deze RSeat RS1 een zeer stevig en robuuste stoel. Iets wat ons erg aanspreekt, want wij verkopen graag kwalitatief goede artikelen.

Vanaf het eerste moment dat wij de doos openden van de RSeat RS1, waren wij opslag verliefd. De eerste indruk was precies zoals wij het zagen op de foto’s: stevig, robuust en ook nog eens erg mooi.

Het in elkaar zetten van de stoel is niet lastig, maar je moet er wel even de tijd voor nemen. Het fijne is dat de stoel geleverd wordt in een grote doos en daardoor het hele frame al bijna in elkaar zit. Het priegelwerk is waar wat meer tijd in zit om de stoel helemaal gebruiksklaar te maken.

RSeat RS1

 

Na de stoel in elkaar te hebben gezet en alle spullen erop gemonteerd te hebben, was het tijd voor het eerste testrondje. Het gevoel dat ik kreeg toen ik er voor het eerst in ging zitten was goed. De stoel zat heerlijk en kon hier wel uren in blijven. Het eerste rondje was een feit. Met een Thrustmaster T500 base en 32 cm Momo racestuur heb ik heerlijk kunnen genieten van Project Cars.

Als ik deze stoel ga vergelijken met de Playseat Evolution of Revolution, dan zijn er bij de RSeat RS1 veel meer pluspunten te vinden. Te beginnen bij de degelijkheid van de RSeat. De RSeat is amper beweging in te krijgen. Het frame is gemaakt van uit laser gesneden koolstofstaal en verbogen tot ronde dikke buizen. Dit systeem van RSeat maakt de stoel zo stevig. Een ander pluspunt is dat de RSeat RS1 standaard geleverd wordt met een seatslider en shifter support, waar dit bij Playseat als extra add-on gekocht kan worden. Het verschil in bedrag is aardig, maar voor dat geld krijg je ook zeker geen spijt. De RSeat RS1 is dubbel en dwars zijn geld waard.

RSeat RS1

 

Wil je meer halen uit de RSeat RS1? Dat is mogelijk. RSeat verkoop verschillende add-on’s om jouw stoel uit te breiden tot makkelijke en handige simulatie. Denk hierbij aan een toetsenbord en muishouder, buttkicker mount of speaker mount. Heb je nog ergens een spaarpot met veel geld erin? Dan kan je er ook een Next Level Racing motion plaat of D-Box Motion System onder plaatsen.

Een conclusie is dat de RSeat RS1 een mooie, stevige en robuuste stoel is met tal van uitbreidingsmogelijkheden. Tot op de dag van vandaag zijn wij trots dat wij dit mooie merk mogen verkopen. Laat jezelf overtuigen door de stoel in onze showroom.

RSeat RS1