• Snelle levertijden
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Mardo Media Same day Delivery
  • 30 dagen bedenktijd!
  • Klantbeoordeling van 8.8

Mardo Media affiliate programma. 

Welkom op de affiliate programma van Mardo Media B.V.
Mardo Media is de expert op het gebied van simulatie hardware. Van een goedkope race set tot aan dure bewegingssystemen, Mardo Media kan het leveren. Dit snelgroeiende bedrijf is bezig met een uitbreiding van het assortiment. Hierbij komt er meer focus op het gehele gaming segment. Door deze upcoming markt komt er steeds meer vraag naar dit soort hardware. Hier profiteren de publishers van mee, doordat het aantal conversies meestijgen met de vraag.

Mardo Media wordt door haar klanten gemiddelt gewaardeerd met een 9.5. Veel bestaande klanten komen door deze tevredenheid vaak terug om weer een bestelling te plaatsen. Mardo Media biedt een goede (retour)service, goed bereikbare klantenservice, zeer snelle levertijd, same day delivery en gratis verzending vanaf €30,-. Daarnaast is Mardo Media ook uniek in haar ruime zichttermijn van 30 dagen. 

Wat is affiliate marketing?
Heb jij een website of een ander online medium waarmee je Mardo Media affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Daisycon. Nadat je bent toegelaten tot het Daisycon-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert, ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.


Wat biedt Mardo Media jou als publiser?
 

1. Ontvang 5% comissie op iedere totale orderwaarde die via jouw website worden gegenereerd.
    Rekenvoorbeeld: een klant komt via jouw website bij ons terecht en koopt iets van €1000 euro, dan ontvang jij dus €50,- voor deze order.  
2. Wij sturen jou promotie materiaal (banner's, productfeeds, tekst links, etc..) om zo jouw campagne de optimale boost te geven.
3. Je kunt makkelijk via de Daisycon portal het aantal bezoekers bij houden en het gegenereerde commissie. 
4. Bezoekers kunnen tot 100 dagen nadat ze ons bezocht hebben via jouw website een order plaatsen. Jij ontvangt hier alsnog de 5% commissie over.
5. Transacties worden om de 30 Dagen goedgekeurd en aan jou uitbetaald. Indien wij het artikel retour gehad hebben en de order geannuleerd is zullen wij de transactie afkeuren.

Indien je meer vragen hebt, kan je contact met ons opnemen via de volgende email adres info@mardomedia.com

Wil jij ons affiliate programma gaan voeren op jouw website? Druk dan op de onderste button om je aan te melden bij Daisycon.